För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.
Restaurangskolan
Sommarhälsningar från Restaurangskolan
På fotot nedan ser du hur Lisette Svensson och Calle Johansson lägger upp desserten rabarbervariation på förra vårens temalunch ”The French Laundry”? Calle, som tog studenten 2024 är nu uttagen till juniorkocklandslaget. Lisette arbetar på Sillen & Makrillen i Helsingborg. Vi är mycket stolta över våra elever och följer med spänning och intresse deras fortsatta karriärer. Ida Bixhall som tog studenten 2022 representerar också Sverige i årets junior-kocklandslag.
%20Calle%20o%20Lisette.jpg)
Hösten 2025
Vi öppnar vår lunchservering onsdag 20 augusti och hälsar er välkomna tisdagar och onsdagar fram till vecka 43. Från och med vecka 45 har vi öppet tisdag-torsdag.
Vi planerar följande arrangemang under hösten (med reservation för ändringar):
- Femrätters höstlunch 17 september klockan 12. Pris 360 kronor.
- Fisk- och skaldjurslunch 4 oktober klockan 13. Pris 650 kronor.
- Mårten gås, fem rätter, 12 november klockan 12. Pris 390 kronor.
- Femrätters julinspirerad lunch 9-11 december klockan 12. Pris 395 kronor.
Bokningar för dessa börjar vi ta emot på plats på Restaurangskolan i samband med att restaurangen öppnar 20 augusti klockan 11.30.
Lunchmenyerna publiceras här på webbplats när de är klara.
Glad sommar och väl mött 20 augusti 2025!
Elever och lärare på Restaurangskolan i Valhall Park
Öppetdagar
I Restaurangskolans lunchmeny ser du vilka dagar vi har öppet.
Kontakt och bordsreservation
Ni når oss på telefon under restaurangens öppetdagar mellan 08.00-15.00. Om vi inte har möjlighet att svara - vänligen ring igen. Övriga dagar har vi oftast inte möjlighet att ta emot bokningar då vi har annan undervisning med våra elever. Ring för att komma i kontakt med oss eller för att boka bord:
Tack för att du deltar i vår lektion.
Elever och lärare hälsar dig varmt välkommen mellan 12.00-13.00 och du sitter naturligtvis kvar så länge du vill och behöver för att äta klart i lugn och ro.
Portionsförpackad fryst mat
Fryst mat säljer vi under våra ordinarie öppetdagar. Smidigt och enkelt att ha med sig till jobbet eller att ha hemma när man inte känner för att laga mat utan vill ha något lätt och snabbt. För bästa resultat – låt paketet tina upp i kylskåp ett dygn och värm sedan maten varsamt i mikrovågsugn. Hållbarheten är minst 2 månader i minus 18 graders frysförvaring.
Har du begränsad tid på lunchen?
Samtidigt som du ringer och beställer bord på telefon 0431-46 88 10, så beställer du den mat du vill äta. Menyn hittar du på länken här ovan. Tala sedan om att ni har begränsat med tid och måste vara klara inom den och den tiden – så skall vi se till att ni hinner äta inom den önskade tiden.
Boka bord
Precis som på vilken restaurang som helst så varierar gästtillströmningen från dag till dag. Därför är det bra att boka bord så att ni är säkra på att få plats i matsalen. Ju längre i förväg ni ringer desto mer troligt är det att det finns plats. Ibland händer det att gäster avbokar sina bordsreservationer samma dag, därför är det aldrig för sent att ringa och se om det finns platser kvar i restaurangen.
Beställa mat i förväg
På restaurangskolan skiftar vi maträtter varje dag för att eleverna ska få så mångsidig utbildning som möjligt. Vi tillagar begränsade mängder, därför tar vissa populära rätter ibland slut. Därför kan det vara bra att beställa mat i förväg om ni är ett större sällskap – dvs. mer än 8 personer. Eller så kanske ni varit inne på hemsidan och sett att er favoriträtt finns på menyn – ring då och reservera din mat i förväg så att ni kan få er favoriträtt när ni kommer till oss.
Kontakt och bordsreservation sker på 0431-46 88 10
Ni når oss på telefon under våra öppetdagar. Övriga dagar har vi inte möjlighet att svara då vi har annan undervisning med våra elever.

Fick du hjälp av informationen på sidan?
Ge oss gärna feedback så att vi kan göra hemsidan och informationen bättre.