Lyssna

Translate

För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.

Öppet Hus och besök på Ängelholms gymnasieskola - uppdaterad 11 januari 2021

Öppet Hus kommer att genomföras digitalt som planerat. För att kunna följa de direktiv och rekommendationer som Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Skolverket har utfärdat ser vi tyvärr inte någon möjlighet att genomföra aktiviteterna Skolbesök, Titta på vår skola, Prova en förmiddag på Restaurangskolan, NERDS och Metallicum. Vi kommer eventuellt att erbjuda besök på Ängelholms gymnasieskola senare under vårterminen.

Öppet Hus

Den 28 januari 2021 hälsar vi er välkomna till digitalt öppet hus klockan 17.00-20.00.

Filmer

Alla våra program håller på att producera en enkel film där vi kort visar våra lokaler och berättar om programmet. Titta gärna på filmerna innan öppet hus. Kanske väcker de intresse för något du inte visste fanns eller så kommer du på frågor som du ska ställa på öppet hus.

Här kan du läsa om vårt digitala öppet hus den 28 januari.

Sidan är under produktion och fylls på med filmer efter hand.

Länkar till möten kommer att aktiveras i samband med öppet hus.

Skolbesök (ersätter skuggning) - inställt tills vidare

Känner du ett stort behov av att göra ett fysiskt besök hos något av våra program hoppas vi kunna erbjuda detta i januari. Det blir ett möte i 45-55 minuter där du i en mindre grupp (max fem) kan besöka programmet, träffa några lärare och elever och se lokalerna. Det är studie- och yrkesvägledaren på din skola som anmäler dig.

Titta på vår skola – för elever som inte varit hos oss - inställt tills vidare

Besöket innehåller inte någon specifik programinformation

Elever som inte varit på Ängelholms gymnasieskola (Rönnegymnasiet/Valhall College) erbjuds att besöka oss för att tillsammans med en eller två gymnasieambassadörer få en rundtur på skolan. Ambassadörerna visar och berättar om hur det är att vara elev på Ängelholms gymnasieskola. Max fem besökare per grupp. Besöket innehåller inte någon specifik programinformation.

Prova på en förmiddag på Restaurangskolan - inställt tills vidare

Restaurang och livsmedelsprogrammet erbjuder en möjlighet att prova på en dag på Restaurangskolan. ”Här testar vi både bar, kök och servering och besöket avslutas med att äta en god lunch som vi själva tillagat.”

Nerds - För dig som gillar datorer - inställt tills vidare

Vill du veta mer om webbdesign, programmering, nätverk eller elektronik? Eller veta vad som händer i datorn när du spelar och surfar? Ta chansen att lära dig mer om datorer, vidga dina vyer och träffa nya människor som delar ditt intresse. Gå in på nerds.se för aktuell information. Frågor kan ställas till Joakim Rehnberg.

Ställ frågor om Nerds

Metallicum – hur formar man metall? - Inställt tills vidare

Är du nyfiken på vad som är möjligt att göra? Vad är teknik i praktiken? Vi designar, svetsar, formar och tillverkar! Välkommen att titta in, du kan välja att komma en eller flera gånger. Frågor kan ställas till Jens Ekström.

Ställ frågor om Metallicum

Lärare står förberedd i skolans lokaler för att hålla ett digitalt möte.